'Potlood' is een uitgave met tekenwerk van Marc Verhaegen. De gepubliceerde strips zullen grotendeels uit potloodtekeningen bestaan, alhoewel er ook ouder, nooit eerder gepubliceerd werk in het blad wordt opgenomen, dat toen reeds ge

'De Ongewenste 2' bijt de spits af. Deze aflevering is een vervolg op de Ongewenste (1977), waarin onze hoofdfiguur dertig jaar na datum aan de Hemelpoort verschijnt. Vervolgens krijg je de eerste pagina's te zien van het stripverhaal over Henry Hudson en het ontstaan van Nieuw Amsterdam, het nieuwste project van Eureducation, naar scenario van Jan Kragt en Marc Verhaegen.

Dan volgen enkele pagina's van een ouder stripverhaal uit 1984, 'Lottoman', ontstaan in de nadagen van Cycloman. Hierna komt de potlooduitvoering van het stripverhaaltje rond 'De Hond Moustache en de Broek', naar een scenario van Ivan Claeys, dat kadert in het binnenkort uit te komen stripalbum 'Manneken Pis en andere Brusselse Legenden'.

Vervolgens maakt het nieuwe stripfiguurtje Ronny Ramp, dat zijn naam niet heeft gestolen, zijn opwachting. Tenslotte volgt 'The Flying Brick Murders', een verhaal in het Engels, over een kantoorbediende die de meest bizarre opdrachten van zijn baas moet uitvoeren.

Het blad wordt verspreid door Pinceel, maar is ook te verkrijgen op stripbeurzen bij de stand van Eureducation. Gouda bijt de spits af.Laatste updates

Het stripalbum De Kroniek van de Gitaar is uit!

Senne en Sanne duiken in de Geschiedenis van de Gitaar

Marc Verhaegen tekent lesmethode Argus Clou voor Malmberg
  [1] 2 3 ... 39   NextLinks

Het Senne en Sanne Forum


Marc Blogt !
Berichtenbox

noor
ik ook heb hem net gelezen

Odfella
zeer goed verhaal Dossier
loverboys

pieter
3A048

pieter78
vandaag Dossier Loverboys
gelezen... wederom een groot
compliment! Mooi getekend,
relevant verhaal... ik kijk
alweer uit naar deel 4
(waarvan ik begrijp dat ik het
als arts extra goed moet gaan
lezen...) Pieter

Sorry, uw login geeft geen recht tot informatie toevoegen